Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Bölüm
Gelişmiş Arama
Yayıncı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için listeleme
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Bul
Sıra:
artan
azalan
Sonuçlar:
5
10
20
40
60
80
100
Güncelle
Toplam kayıt 16, listelenen: 1-16
artan
azalan
5
10
20
40
60
80
100
Yayıncıya Göre
ADAMOR Toplum Araştırmaları Merkezi
[1]
Afyon Kocatepe Üniversitesi
[1]
Ani Yayincilik
[1]
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
[1]
Cognizant Communication Corp
[1]
Çukurova Üniversitesi
[1]
Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü
[1]
Elsevier Science Bv
[1]
İrfan YAZICIOĞLU
[1]
Murat Bayram
[2]
Pamukkale Üniversitesi
[1]
Pressacademia
[1]
Sidas Medya A.Ş.
[2]
Sidas Medya Ajans Tanıtım Danışmanlık Ltd. Şti.
[1]
Taki Can Metin
[1]
Taylor & Francis As
[1]
|
Politika
|
Yönerge
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Balıkesir
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt