Advanced Search

Show simple item record

dc.contributor.authorGirgin, Göksel Kemal
dc.date.accessioned2025-04-15T06:13:25Z
dc.date.available2025-04-15T06:13:25Z
dc.date.issued2016en_US
dc.identifier.isbn978-605-4628-92-6
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12462/16839
dc.description.abstractYiyecek-içecek üretilen yerlerde gıda hijyeni ve güvenliği, diğer bir deyişle yiyecek ve içeceklerin, belirlenmiş sağlık standartlarına göre hazırlanması, tüketicilerin sağlığı ve memnuniyeti açısından oldukça önemlidir. Mutfaklarda gıda hijyeni ve güvenliğine gereken önemin verilmemesi tüketicilerin sağlığı açısından tehdit unsuru oluşturmaktadır. Bu nedenle gıda hijyeni ve güvenliği, yemeklerin lezzetinden daha öncelikli bir konudur. Yapılan bu çalışmada, gıda hijyeni ve önemi hakkında bilgilerle birlikte, gıda güvenliğini tehdit eden ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında önemli bilgilere yer verilmiştir.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherT.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleGıda hijyeni ve önemien_US
dc.typebookParten_US
dc.relation.journalAile Yazıları 9en_US
dc.contributor.departmentTurizm Fakültesien_US
dc.contributor.authorID0000-0002-9000-5256en_US
dc.identifier.startpage131en_US
dc.identifier.endpage139en_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Ulusalen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record