Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğdubay, Murat
dc.contributor.authorGirgin, Göksel Kemal
dc.contributor.authorSarıoğlan, Mehmet
dc.contributor.authorÇevik, Samet
dc.contributor.authorSaçılık, Melehat Yıldırım
dc.contributor.authorNarin, Meziyet
dc.contributor.authorSarıipek, Semih
dc.date.accessioned2025-04-15T06:12:24Z
dc.date.available2025-04-15T06:12:24Z
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.isbn978-975-17-5380-9
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12462/16836
dc.description.abstractAnadolu'nun kuzey batısında yer alan Balıkesir; Marmara ve Ege denizlerine kıyısı olan, doğal ve kültürel bakımdan zenginlikleri ile önemli bir turizm şehridir. Ayvalık, Edremit, Erdek gibi yerleşim bölgeleri deniz ile iç içeyken, Susurluk ve Bigadiç gibi yerleşim bölgeleri daha iç bölgelerde yer almaktadır. Dursunbey ve Sındırgı gibi dağlık bölgelerin yanında Gönen ve Havran gibi ovalık bölgeler ile deniz ikliminin etkili olduğu bölgelerin varlığı bu mutfağın zenginliğine de kaynaklık etmektedir.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherAli Duymazen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleGeleneksel yemekleren_US
dc.typebookParten_US
dc.relation.journalBalıkesir Somut Olmayan Kültürel Miras Alan Araştırmalarıen_US
dc.contributor.departmentTurizm Fakültesien_US
dc.contributor.authorID0000-0001-5601-6931en_US
dc.contributor.authorID0000-0002-9000-5256en_US
dc.contributor.authorID0000-0003-0859-6673en_US
dc.contributor.authorID0000-0001-8077-1507en_US
dc.identifier.startpage431en_US
dc.identifier.endpage452en_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Ulusalen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster