Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorYiğit, Serkan
dc.contributor.authorArmağan, İsmail
dc.contributor.authorGirgin, Göksel Kemal
dc.date.accessioned2025-04-15T06:08:05Z
dc.date.available2025-04-15T06:08:05Z
dc.date.issued2018en_US
dc.identifier.issn978-606-94423-0-2
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12462/16829
dc.description.abstractDünya nüfusunun hızlı artışına bağlı olarak, iklim değişikliğinin etkileri de hızlı bir şekilde artmaktadır. Her geçen gün etkileri gözle görülür ve hissedilir bir şekilde artan iklim değişikliği, günden güne insanların yaşantılarına olumsuz sonuçlar yaratmaktadır. Günümüzde hızlı bir şekilde artan insan nüfusu ile birlikte üretim sektörleri daha fazla doğal kaynağa ihtiyaç duyulmaktadır. Üretim sektörleri arasında olan yiyecek ve içecek işletmeleri üretimlerinde doğal kaynakları yoğun kullanmakta olan bir sektördür. İklim değişikliği yiyecek ve içecek endüstrisinin doğal kaynaklarını etkilemektedir. Bu çalışmanın amacı iklim değişikliğinin yiyecek ve içecek endüstrisi üzerindeki etkilerini ortaya koymaktır. Çalışmada, yiyecek ve içecek endüstrisinin özellikle üretim boyutunun iklim değişikliğinden ne yönde etkilendiğine vurgu yapılmıştır.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherIASOSen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleİklim değişikliği ile yiyecek ve içecek endüstrisi ilişkisien_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalInternational Applied Social Sciences Congressen_US
dc.contributor.departmentTurizm Fakültesien_US
dc.contributor.authorID0000-0002-9000-5256en_US
dc.contributor.authorID0000-0003-1284-7236en_US
dc.identifier.startpage250en_US
dc.identifier.endpage254en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster