Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
A suggestion of model for the feasibility of green supply chain management in food and beverage establishments
Erişim
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Tarih
2012
Yazar
Doğdubay, Murat
Sarıoğlan, Mehmet
Avcıkurt, Cevdet
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Özet Bilgisi Yok.
Kaynak
BALWOIS 2012, 5. Conference on Water, Climate and Environment, Ohrid
Bağlantı
https://hdl.handle.net/20.500.12462/16175
Koleksiyonlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
[15]
Turizm İşletmeciliği - Bildiri Koleksiyonu
[37]
|
Politika
|
Yönerge
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Balıkesir
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle