Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğdubay, Murat
dc.contributor.authorSarıoğlan, Mehmet
dc.contributor.authorAvcıkurt, Cevdet
dc.date.accessioned2025-02-27T08:13:47Z
dc.date.available2025-02-27T08:13:47Z
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12462/16175
dc.description.abstractÖzet Bilgisi Yok.en_US
dc.language.isoengen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleA suggestion of model for the feasibility of green supply chain management in food and beverage establishmentsen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalBALWOIS 2012, 5. Conference on Water, Climate and Environment, Ohriden_US
dc.contributor.departmentTurizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokuluen_US
dc.contributor.authorID0000-0001-5601-6931en_US
dc.contributor.authorID0000-0003-4343-1225en_US
dc.contributor.authorID0000-0002-9169-9763en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster