Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSavaş, Elif
dc.date.accessioned2019-10-16T11:08:39Z
dc.date.available2019-10-16T11:08:39Z
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.issn1742-464X
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12462/6987
dc.description.abstractözet yoken_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherWiley-Blackwellen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectBiochemistry & Molecular Biologyen_US
dc.titleThe changes of the chemical composition during processing three Turkish table olive cultivars (olea europea l.)en_US
dc.typeotheren_US
dc.relation.journalFebs Journalen_US
dc.contributor.departmentSusurluk Meslek Yüksekokuluen_US
dc.identifier.volume277en_US
dc.identifier.startpage41en_US
dc.identifier.endpage41en_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster