Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Meslek Yüksek Okulları
Susurluk Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü
Gıda İşleme-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Meslek Yüksek Okulları
Susurluk Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü
Gıda İşleme-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
The changes of the chemical composition during processing three Turkish table olive cultivars (olea europea l.)
Erişim
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Tarih
2010
Yazar
Savaş, Elif
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
özet yok
Kaynak
Febs Journal
Cilt
277
Bağlantı
https://hdl.handle.net/20.500.12462/6987
Koleksiyonlar
Gıda İşleme-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
[8]
WOS İndeksli Yayınlar-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
[376]
|
Politika
|
Yönerge
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Balıkesir
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle