Toggle navigation
Türkçe
English
English
Türkçe
English
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Meslek Yüksek Okulları
Susurluk Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü
Gıda İşleme-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
View Item
DSpace Home
Meslek Yüksek Okulları
Susurluk Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü
Gıda İşleme-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
The changes of the chemical composition during processing three Turkish table olive cultivars (olea europea l.)
Access
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Date
2010
Author
Savaş, Elif
Metadata
Show full item record
Abstract
özet yok
Source
Febs Journal
Volume
277
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12462/6987
Collections
Gıda İşleme-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
[8]
WOS İndeksli Yayınlar-Diğer Yayınlar Koleksiyonu
[376]
|
Policy
|
Instruction
|
Guide
|
Contact
|
DSpace@Balıkesir
by OpenAIRE
Copyright Control:
Journal Title or ISSN
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Department
Publisher
Category
Language
Access Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Department
Publisher
Category
Language
Access Type
My Account
Login
Register
Statistics
View Google Analytics Statistics