Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğdubay, Murat
dc.contributor.authorAvcıkurt, Cevdet
dc.contributor.authorYaman, Ramazan
dc.contributor.authorKöroğlu, Ahmet
dc.date.accessioned2025-02-26T10:16:01Z
dc.date.available2025-02-26T10:16:01Z
dc.date.issued2011en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12462/16153
dc.description.abstractÖzet Bilgisi Yok.en_US
dc.language.isoengen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleThe feasibility of production planning and control systems in the food beverage units of large scale accommodation managements a practice studyen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalAdvances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, Conference Proceedingsen_US
dc.contributor.departmentTurizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokuluen_US
dc.contributor.authorID0000-0001-5601-6931en_US
dc.contributor.authorID0000-0002-4115-1417en_US
dc.contributor.authorID0000-0002-9169-9763en_US
dc.contributor.authorID0000-0002-6694-4667en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster