Yazar "Topal, Havva" için listeleme
-
Türk mutfağının tanıtımı ve UNESCO yaratıcı şehirleri
Topal, Havva; Girgin, Göksel Kemal (Amasya Üniversitesi Yayınları, 2022)Toplumlarda gıdanın önemi her geçen gün artarken, ülkeler ellerindeki turistik destinasyonların sağladığı potansiyel fırsatları ve buralardaki gastronomi unsurlarını ne düzeyde kullandığı tartışma konusu olmaktadır. ... -
Vejetaryen/vegan beslenme felsefesinin gastronomide sürdürülebilirliğe etkisi
Aymankuy, Şimal Yakut; Topal, Havva (Yüksel Öztürk, 2022)Yeryüzünde kaynakların kıt, insan ihtiyaçlarının sonsuz olması; insanoğlunu her zaman daha verimli olmaya ve kıt kaynakları gelecek nesillere sağlıklı ve yeterli bir şekilde aktarmak için düşünmeye zorlamıştır. Gelecek ...