Yazar "Yalçın, Onur" için listeleme
-
Lor peynirine probiyotik bakteri ilavesinin ürünün mikrobiyal ve duyusal kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması
Yalçın, Onur (Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016)Bu çalışmanın amacı, tuzlu ve tuzsuz lor peynirlerinde probiyotik bakteri ilavesinin ürünün mikrobiyolojik, bazı fizikokimyasal ve duyusal kaliteleri üzerine olan etkilerinin araştırılmasıdır. Çalışmada kontrol grubu, ... -
The potential use of probiotic strains lactobacillus acidophilus nrrl b 4495, bifidobacterium bifidum nrrl b41410 in "lor whey cheese" and the effects on sensory properties
İrkin, Reyhan; Yalçın, Onur (Termedia Publishing House Ltd, 2017)"Background. In recent years, probiotic bacteria have increasingly been incorporated into various foods as dietary adjuncts. The viability of the probiotic bacteria Lactobacillus acidophilus NRRL B 4495 and Bifidobacterium ...