Yazar "Kayaalp, Berre Zeynep Uçan" için listeleme
-
Ar teknolojilerinin kullanıldığı restoranları ziyaret eden müşterilerin tercihlerinin planlı davranış teorisi bağlamında değerlendirilmesi
Bozok, Düriye; Kayaalp, Berre Zeynep Uçan (Detay Yayıncılık, 2024)Endüstri 4.0, sanayi devrimlerinin dördüncü aşamasını temsil eden bir kavramdır. Endüstri 4.0 ile gerçekleşen dijitalleşme ve otomasyonun işletme operasyonlarına entegrasyonu, müşteri deneyiminde de devrim niteliğinde ... -
Determining consumer acceptability of vegan chocolate in terms of gastronomic sustainability
Savaş, Elif; Bakan, Raşit; Kayaalp, Berre Zeynep Uçan (Rahman Temizkan, 2024)Gastronomic approaches not only meet health expectations, but also lead to increased interest in vegan products in terms of sustainability. The fact that chocolate is enjoyed by a wide range of consumers leads to questioning ... -
Küresel bir restoranda servis edilen bitki bazlı ve et bazlı burgerlerin tercih edilebilirliklerinin karşılaştırılması
Çalışma, küresel bir restoranda servis edilen et bazlı burgerlerin ve bu burgerlere alternatif olarak sunulan bitki bazlı burgerlerin karakteristik özelliklerinin belirlenerek tercih edilebilirliklerinin kıyaslanması ...