Yazar "Kahraman, Recep" için listeleme
-
Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi
Eseceli, Hüseyin; Kahraman, Recep (2004)Bu çalışma, %4 düzeyinde farklı iki yağ kaynağı (ayçiçek yağı ve balık yağı) içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri (sırasıyla, 100 ve 400 ppm) ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonuna ve ... -
Determination of the metabolizable energy (ME) and net energy lactation (NEL) contents of some feeds in the Marmara Region by in vitro gas technique
Bu çalışmada, Marmara Bölgesinde ruminant beslenmesinde yoğun olarak kullanılan bazı kaba yemler, yem hammaddeleri ve karma yemlerin kimyasal kompozisyonları ile enerji değerleri tespit edilmiştir. Değerlendirme için ... -
Determination of the metabolizable energy (ME) and net energy lactation (NEL) contents of some feeds in the Marmara Region by in vitro gas technique
Abaş, İsmail; Özpınar, Haydar; Kutay, Halil Can; Kahraman, Recep; Eseceli, Hüseyin (Scientific Technical Research Council Turkey-Tubitak, 2005)In this study, chemical composition and energy values of some forages, raw materials and commercial feeds commonly used in the Marmara Region for ruminants were determined. Samples of sunflower meal, barley, wheat, oat, ... -
Effects of different dietary oil sources on fatty acid composition and malondialdehyde levels of thigh meat in broiler chickens
Kahraman, Recep; Özpınar, Haydar; Abas,İsmail; Kutay, Halil Can; Eseceli, Hüseyin; Grashorn, Michael (Eugen Ulmer Gmbh Co, 2004)The aim of the experiment was to determine the effect of feeding various fat sources (fish oil, linseed oil, sunflower oil and soy oil) and different oil levels (2, 4 and 8%) on the fatty acid composition of chicken muscles ...