Yazar "Özcan, Ali" için listeleme
-
Determination of some quality criteria of cold storaged marinated anchovy under vacuum and modified atmosphere conditions
Günşen, Uğur; Özcan, Ali; Aydın, Ali (2011)Bu çalışmada, vakum paketleme (VP) ve farklı gaz kombinasyonu (%70 $CO _2$ / %30 $N _2$ = M1, %50 $CO _2$ / %50 $N _2$ = M2) kullanılarak uygulanan modifiye atmosfer paketleme (MAP) tekniğinin, 2±2°C’de depolanan marine ... -
Determination of the toxin profile of Venus gallina, Venus verrucosa and Cardium edule mussels in Turkey
Günşen, Uğur; Aydın, Ali; Özcan, Ali (M H Schaper GMBH CO KG, 2008)Amnesic Shellfish Poisoning (ASP), Paralytic Shellfish Poisoning (PSP) and Diarrhetic Shellfish Poisoning (DSP) toxins were determined in a total of 705 mussel (Venus gallina, Venus verrucosa, Cordium edule) samples, ... -
The effect of modified atmosphere packaging on extending shelf-lifes of cold storaged marinated seafood salad
Günşen, Uğur; Özcan, Ali; Aydın, Ali (Medwell Online, 2010)This study was performed to determine the shelf life of marinated seafood salad in MAP and the effect of gas mixtures (70% CO2/30% N-2 = M1, 50% CO2/50% N-2 = M2) on the physical, chemical, microbiological and sensoric ... -
Tüketime sunulan et ürünlerinde hile amaçlı yabancı et türü varlığının PCR yöntemi ile belirlenmesi
Bu çalışmada, Bursa'daki bazı market ve kasaplarda tüketime sunulan çeşitli et ürünlerini (parçalanmış sığır eti, kıyma, köfte, döner (sığır eti), fermente sucuk, sosis, salam) temsilen elde edilen toplam 110 adet örnekte, ...