Yazar "Çetin, Büşra" için listeleme
-
Arı ekmeğinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ve sağlık üzerine etkileri
Çetin, Büşra; Mutlu, Ceren; Şimşek, Feyza (2023)Arılar tarafından farklı bitki kaynaklarından toplanan polenlerde meydana gelen laktik asit fermantasyonu sonucunda oluşturulan bir ürün olan arı ekmeği yapısında karbohidratlar, proteinler, aminoasitler, yağ asitleri, ... -
Fen bilgisi ve kimya ders kitaplarındaki kimyasal gösterimlerin analizi
Çetin, Büşra (Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2023)Bu çalışmada, ortaokul fen bilgisi ve lise kimya ders kitaplarındaki kimyasal gösterimlerin analizi amaçlanmıştır. Çalışma da doküman incelemesi yapılarak ortaokul fen bilgisi kitaplarının kimya ünitelerindeki ve lise kimya ...